Service

Service & onderhoud:

 

Laat uw molen door ons nakijken!

Kom langs voor een servicebeurt en zorg ervoor dat u klaar bent voor het nieuwe visseizoen!

 

Let op met de start van het visseizoen kunnen we u niet garanderen dat uw reparatie binnen 72 uur klaar is. Ons advies is dan ook om uw reparatie voor begin april binnen te brengen zodat u klaar bent om te gaan vissen zodra het voorjaar zich aandient.

 

 

Onze reparatieafdeling is nummer één in de Benelux op het gebied van reparatie! Wij overtreffen onze collega’s doordat onze professionals uitsluitend werken met originele onderdelen. Maar ook op het gebied van prijs en snelheid laten we iedereen ver achter ons. Kom langs en laat je aangenaam verrassen door onze professionals.

Bij een service-onderhoud gaat de molen volledig uit elkaar. De molen wordt ontvet en uitgewassen met speciale ontvetter. Het vet wordt vervangen door origineel molenvet en nieuwe olie. Lagers en onderdelen worden gecontroleerd op speling en slijtage.

Ook leveranciers kloppen voor reparaties bij ons aan. Van Shimano hebben we vrijwel alle onderdelen op voorraad, ook van molens en reels die inmiddels niet meer leverbaar zijn zoals bijvoorbeeld de Big Baitrunner longcast en de Ultegra XT, XTA en XTB.  Gun uw molen daarom ook een tweede kans!

 

 

In veel gevallen kunt u indien u dat wenst wachten op uw reparatie!

 

Heeft u er al eens aan gedacht om uw molen of reel te upgraden? Voor nog meer visplezier… laat u informeren over de mogelijkheden!

 

 

 

Service-onderhoud is exclusief de te vervangen onderdelen!

 

De prijzen gelden NIET voor de molens die zijn open gemaakt.

Bij het terug in elkaar zetten van gedemonteerde molens hanteren we een uurtarief exclusief de te vervangen onderdelen!

 

Reparaties die niet worden opgehaald binnen een termijn van 12 maanden wordt vernietigd, hier kan geen aanspraak meer op worden gemaakt.